MARTINI RACING CLUB.

Dit indrukwekkende clubhuis ligt centraal op het domein. Geniet van het high class VIP-buffet aan een prachtig gedekte tafel, met aangepaste dranken en een spectaculair dessertbuffet als apotheose. Voor € 175,00 per persoon worden je gasten van 10 tot 18 uur de sterren van het circuit.

Contacteer ons

253

Personen

150

Tafels

280

Oppervlakte

VIP Loges.

Geef je toekomst en die van je onderneming vorm op Circuit Zolder. Daarvoor krijg je maar liefst 2.500 vierkante meter ter beschikking. Die hebben we ingedeeld in tien verschillende VIP-locaties. Elke VIP-ruimte heeft een eigen toegang, toog en/of keuken. Superieure cateringservice is voorzien.

Contacteer ons

260

Personen

360

Oppervlakte

Congress Center.

Het Congress Center, boven de Pitlane, is zonder twijfel een absolute toplocatie voor een memorabel professioneel businessevent. Achter geluiddicht glas staan je gasten op de eerste rij om al het moois op de piste en pitlane met hun neus op de actie mee te beleven. Het hele Congress Center is samengesteld uit vijf ruimtes met verplaatsbare tussenwanden. Je kunt er tot 400 mensen ontvangen, in allerlei opstellingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het Congress Center is voorzien van de allernieuwste presentatiemogelijkheden en biedt uitstekende catering.

Contacteer ons

Interesse in onze VIP arrangements?